Donate to cerebralpalsyforum.net today by clicking the button above

Converse Chuck Taylor All Star med Gore-Tex ligner JW Anders

Baclofen is a medicine currently being used for Cerebral Palsy. If you use Baclofen or have a Intrathecal Baclofen pump, post your experiences or questions here.

Moderators: Lori-ann, Tmagic650

Converse Chuck Taylor All Star med Gore-Tex ligner JW Anders

Postby Davidgraet8 » Thu May 24, 2018 12:33 am

JW Anderson er ansvarlig for nogle af de mest kreative samarbejder i Converse's historie, herunder hans "Glitter Gutter" -samling, der så Converse Chuck Taylor All Star opdelt i midten med forskellige farver på hver side og helt udsmykket i en blast af glitter. Nu har det ikoniske One-Star-mærke samlet sig sammen med Gore-Tex for en all-star, der kan prale med et lignende udseende til den samling uden blinkt detaljer.

Olivengrønne udgøres af den laterale side af sneakeren, converse all star tilbud dame en varm brun klædt op den mediale side, der huser Converse's signaturlogo. En dyb marineblå hue virker som en mægler mellem de to halvdele, mens en hvid tåhætte, vulkaniseret sål og snørebånd giver kontrast. Gore-Tex-teknologien hjælper denne lærreds sneakers holdbarhed ud på en større måde og tilføjer et vandtæt lag til dets yderside, hvilket gør det til en go-to mulighed for ethvert klima. I øjeblikket er denne farverige Chuck Taylor All Star tilgængelig i udlandet, så du kan forvente at se den på Converse Danmark i den nærmeste fremtid.

The Converse Chuck Taylor All Star anses for at være den ældste atletiske sneaker i historien. Det blev oprettet i 1917 og blev senere en populær basketball og atletisk sneaker. Chuck Taylor er opkaldt efter basketballspiller Charles Taylor, som var en spiller på Converse-sponsoreret basketballhold kaldet Converse All Stars. Chuck Taylor All Star er et amerikansk modeikon og er fortsat populært i dag. Klik ind for de mest opdaterede Converse Chuck Taylor All Star udgivelsesdatoer, informationer og farveveje.
Davidgraet8
 
Posts: 6
Joined: Thu May 24, 2018 12:23 am

Return to Baclofen and Intrathecal Baclofen Treatments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron